vineri, 30 aprilie 2010

PRACTICA APUSENI - NEWS

Plecarea in Apuseni are loc, luni dimineata, la ora 7.15.
Asta inseamna ca trebuie sa fiti in IASI, in fata facultatii, in jur de 6.45 (facem prezenta, va aranjati lucrurile in autocar in stil feng shui, va verificati machiajul si va luati ramas bun, pentru o saptamana, de la Iasi).

Last minute tips pentru ghizii de o zi:
- nu uitati ca trebuie sa veti grija nu numai de intelectul ci si de sufletul grupului pe care il veti coordona! Asadar, pregatiti si muzica adecvata pentru autocar (pe DVD/stick/corzi vocale proprii), adecvata insemnand sa NU adormim/terminam pachete intregi de servetele/feliem versuri pe brate.. .
- momentul vostru de glorie va dura, nu ca la americani - doar 15 min, ci ca la Cenusareasa - pana la miezul noptii. Veti incepe ziua culegandu-va colegii somnorosi si gonindu-i catre autocar (sfaturi pretioase privind operatiunea "COLEGUL INTARZIAT" puteti cere de la veteranii de la HM3).

Pentru toti participantii:
- vrajiti de frumusetile patriei si de personalitatea colegilor pe care abia acum ii veti descoperi, incercati sa nu uitati ca plecam intr-o aplicatie practica (didactica), nu in vacanta/concediu!!!!

Niciun comentariu: