sâmbătă, 30 mai 2009

IDEI DE VACANTA - EXTREME SPORTS IN ROMANIA

Pentru că tot se apropie vara şi pentru că mulţi se întreabă unde şi cu ce (bani?) îşi vor fabrica ceva aventuri de povestit apoi la gura sobei sau în sesssiune, când au chef de învăţat şi pofte culinare de enumerat, iată câteva idei de vacanţă pe plaiuri mioritice.
Şi pentru că tot (cică) ar trebui să ne promovăm ţara.. (şi altfel decât cu cântece de Marius Moga) ..şi să demonstrăm că trăim şi studiaţi într-un LAND OF CHOICE, propunerea nr.1 ar fi:

..... SIBIEL - PARK DE AVENTURĂ (la 30 km de Sibiu), recomandat în special dependenţilor de adrenalină (numărul lor fiind în creştere..:D), de cofeină şi de chewing gum.
Din fericire pentru ei şi pentru cei ce predau Geografia Turismului.., aceştia îşi pot reveni măcar parţial din sevraj şi în România, şi cu altceva în afară de Weed Shopuri. Asta pentru că au apărut şi primele parcuri de aventură de pe la noi, în the land of choice, după cum vă spuneam.
Aşadar pentru ei şi pentru alţi curioshi, parcul din Sibiel oferă senzaţii really .."HIGH"cu:
- Tiroliană

- Circuit in copaci: escalada, rapel, podul indianului,trecerea pe liane, podul miscator


- initiere in alpinism
Iar pentru soft adventurers, sau turiştii psihocentrici (ori psihotici, după opinia unui GT2-ist very creative...) - adică ăia mai fricoşi..şi conservatori:
- Orientare turistică : căutarea comorii (mai nou a OII ROZ)
- Trasee turistice (tematice - Scufitza Roshie, Ursul Păcălit de Vulpe..)

.. iar pentru că tot se face mare vâlvă în jurul cântecelor de lansare ale turismului românesc, mi se pare că următorul rivalizează puternic cu cel recent scos pe piaţă de minister (Bau Bau fiind, de ce nu ?, vacantza noastră în România)



Un comentariu:

nairoD spunea...

Acest summer hit '09 va fi prezentat la roland garros odata cu promovarea turismului romanesc.Nadia Comaneci,Ilie Nastase,Gheorghe Hagi isi sacrifica o mare parte din timp dorind sa fredoneze versurile pe esplanada primariei Parisului: "nu mi-e frica de bau bau" pentru ca "Romania is land of choice" si asta ne ocupa tot timpul !