luni, 25 mai 2009

PRACTICA LA SUPERLATIV

Iată şi ecourile practicii şi ale clopotzelului buclucash, care, pe lângă panică şi stupoare (atunci), au creat deja (azi) 2 legende şi poate chiar, Doamne fereşte!, un trend!!! Cine ştie ce le va mai trece prin cap celor ce urmează să experimenteze practica la geografie, doar că să ajungă acolo unde au ridicat ştacheta cele 2 autocare.. !! Câţi temerari vor mai porni oare în căutarea Lânii de Aur Roz ..?!!

După toate peripeţiile care au condimentat susnumita practică, cireaşa de pe tort a fost marea Gală a Laureaţilor organizată marţi, 19 mai, de Liga Studenţilor Geografi şi Geologi. Patru echipe s-au luptat pentru marele premiu, fiecare scoţând din mânecă dovezile încercărilor prin care au trecut timp de o săptămână: confruntarea cu Şarpele de Caraş Severin (parcă!), lupta cu setea în faţa unor sticle pline de vino-ncoace, epopeea căutării Oii Roz şi a Clopotzelului de Măldărăşti sau găsirea răspunsului la eterna întrebare "6 cai".. Şi toate le-au făcut cinste..
Se pare însă că încercările celor de la Hidro Meteo şi Turism anul II, convertiţi ad-hoc din Simoleg în OAIA ROZ, au fost cele mai spectaculoase, stârnind ropote de aplauze din partea audienţei, creşterea pulsului în rândurile participanţilor şi conducătorilor de practică, şi vise frumoase/planuri măreţe în rândul bobocilor de anul I prezenţi în sală.








Una din probele de foc: scosul apei din piatră seacă.. (foto: Alexandru Andrei, GT2)

















..sau bungee la Podul lui Dumnezeu (foto: Alexandru Andrei, GT2)
















.. ori ascuţitul auzului în şinele căii ferate şi ... mutatul zidurilor din loc











...proba de rezistenţă sub Irezistibila Poarta a Sărutului













.. sau (de ce nu?) definirea muşchilor abdominali cu ciorbă de gulash (foto: Mihai Tiron, HM2),
..ori sesizarea asemănărilor izbitoare între trilul de manele şi soundul house (n-am poza!!), aruncatul cu sărbătorita (în tavan) şi muuulte altele..


Aşa se face că premiul I şi o Cupă de Aur (Roz) au mers la echipa Oaia Roz, locul 2 a fost ocupat de echipa Io şi Fracii mei, locul 3 de echipa Şase Cai cu Clopotzei (Ştiinţa Mediului II), iar pe locul al 4-lea echipa Boltz.














(ochii roşii sunt de la prea mult uitat după Oaia Roz..)



Iar dacă vreţi să vă convingeţi singuri cât de frumoasă poate fi practica la geografie, iată o mostră aici, mai jos, după care, şi mai bine, construiţi-vă singuri povestea, din propriile experienţe care vă aşteaptă la vară sau la anul viitor. Şi nu uitaţi că trebuie să vă egalaţi sau chiar să vă depăşiţi predecesorii!!!


Trebuie să precizez că, nitzel blurrrrata, conversia nu redă decât 25% din ce-a fost acolo!!!

Niciun comentariu: